19 September 2012

Ais krim Pak Arab di Jln Bukit Bintang?

hello blog,
sambung cite late besday celebration
iaitu lepas balik dinner
encik adam ajak singgah bukit bintang
nak belanja ais krim la pulak
eh perut sudah kenyang dah
tapi daku tak kisah je
before tu dia mmg ada cakap satu hari nt dia bawa bawa makan ais krim pak arab di bb ni


tgh tgu papa cari kedai ais krim

amik gambar je

bb yang sentiasa bz

alamak,encik adam tak jumpa la kedai ais krim tu.mana ntah.haha
owh bila di google rupa2nya kedai itu sudah tutup kerana nak baut lrt.haha
berita di sini
dan ada cite ais krim pak arab/ais krim turki ni aku jumap
jenama mado rupanya.huhu
baca la di sini dan sini
bila baca 2 entry tu,rasa wah ruginya encik adam lambat nak belanja ais krim tu sampai dah tutup sebab nak baut projek MRT kan.huhu
tapi disebabkan dah janji ngan anak2 nak belanja ais krim
encik adam beli je ais krim biasa di bb tu
dengan harga yang lebih mahal.adoi

mmg ais krim biasa je!huhu

jom balik.babai

lepak sekejap je kat sini
mak oi sgt tak seswai nak lepak di sini
menakutkan..huhuhu
owh kalau Mado Ice Cream ni bukak lagi kat key el ni harus tuntut ngan encik adam.hahaha
sekian



 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

3 comments:

AnneRaini said...

aiskrim arab yg mcm dlm file sekali lagi tukan?yg mia dgn saheizy mkn tu..

mrs adam said...

alamak saya lom tengok lagi filem sekali lagi tu.jap eh nak tgk.hee

mrs adam said...

a'ah la anne,saya dah tengok scene mia ngan saheizy sam mkn aiskrim turkey tu.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook