08 September 2012

Teh Tarik satu

hello blog,
bulan 6 hazeera mula skola
dan bermula episod berdua-dengamu-pasti-lebih-baik dengan encik adam.haha
berdua sampai kul 1je.huhu
tu pon kalau encik adam g keje lambat
kalau dia g keje awal jawabnya sorang je la daku mengadap modul internet
owh ni gambar breakfast lepas tengok hazeera g skola
sarapan di restoran D'syasya
eh tapi daku order teh tarik byk kalori jugak je


encik adam makan nasi goreng n telur goreng+teh tarik

snap gambar aiskrim goreng

sebab masa ni belum penah rasa aiskrim goreng
skrg dah penah rasa
tapi bukan la restoran ni punya.

aiskrim milk shake pon ada

adoi suka sgt benda manis2 ni padahal tak bagus tuk kesihatan ye
*ingatan tuk diri sendiri
eh yang aku perasan kat restoran ni dorang wat set breakfast n set lunch ekonomi
kira mcm murah la kot
tak ingat lak harga dia yg sebenar,tapi lebih kurang teh tarik+roti canai=rm2,teh tarik+nasi goreng kosong =rm2,air sirap+nasi putih lauk sayur n ikan=rm5
ha mcm tu la contoh dia*tapi aku tak ingatla harga yg betulnya
buat pakej2 macam tu menambah customer jugak kot



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Intan Norhaida said...

ade set ekonomi sbb restoran 1 malaysia kot.....sy pun suka manis2...although berat dh berlebihan..heheh

mrs adam said...

tak tahu a restoren tu restoren 1 malaysia ke tak,maybe kot.hee.tu la kan cupcake,pavlova,tart..semua tu menarik2 dan sedap2.adoi.

Related Posts with Thumbnails

Photobook