24 September 2012

Nasi Dagang vs Nasi Kerabu

hello blog,
sejak dua-dua anak skola
daku ngan encik adam ada masa dating berdua.haha
tapi slalu deting sarapan je la
sebab dorang kan skola pagi
bole la tu makan berdua ala2 couple baru kawen kan.haha
tapi kan tempat yg paling slalu encik adam bawa ialah kedai mamak
adoi
gambar kedai mamak harusla tak amik slalu kan
yela kedai mamak sama je semua stylenya.huhu
so kali ni kita deting di Rahimah's Kitchen pulak


baru tahu rahimah's kitchen ni ada keluarkan rempah jenama sendiri
"Premium Selected Spices"

dessert pun ada ye
*masa ni pagi sangat lum meriah lagi

menu sarapan

suasana kedai

teh tarik tu aku punya.adoi.patutla gemuks.dush dush

menu minum petang
*Otak2
*Aiskrim goreng


Nasi Dagang utk encik adam

Nasi Kerabu untk aku

tak de anak2,snap gambar laki la.haha

nape aku snap gambar laki aku ha

gambar kusi meja pon snap

hey dah makan nasi beli kuih lagi?*patut la gemuk

mula2 aku ingat nak makan nasi dagang gak
tapi encik adam dah makan nasi dagang
so aku pilih nasi kerabu la
kitorang tak suka pilih menu sama
sebab kalau dua-dua sama tak variety la
bole tukar2 kan
ape2 pon aku suka je nasi dagang dan nasi kerabu
tapi dua2 pon aku tak tahu masak
beli je la.huhu
*aku mmg tak suka masak dan malas belajar masak



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

zailamohamad said...

haritu baca pasal restoren ini di blog awak, terus kita g terjah..hehe

memang ok masakan dia cuma rasanya kalau pure beli di Klate mesti lagi sedap..hehe

mrs adam said...

wah kena pergi klate baru leh makan nasi kerabu yg sedap ni.hee.dah lama tak g kelantan,bila ajak husband g ,dia malas nak drive.#aptb.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook