06 September 2012

Dalam Keretapi ke Seremban

hello blog,
sambung cite 1st time naik ketapi
setelah 1 jam menunggu
mari la kita naik ketapi
encik adam yang suh naik sampai seremban ,dia tunggu kat sana
tup tup ketapi lambat
ada ke patut dia shopping kat seremban 2 tanpa membawa daku.huhu
sementara menunggu kami sampai,encik adam jejalan seremban 2,mmg sey*jeles.haha
jom la layan gambar anak2 1st time naik ketapi
harus la jakun kan.haha

beli tiket 3,sebab hazeera 2 tahun tak payah tiket

haziq meninjau keadaan sekeliling

haziq tgk luar,lepas tu siap ckp ngan aku 'suruh mak ndak ngan nenek balik dulu'
padahal adik aku ngan amak aku nak tunggu babai dorang.sabo je la dia halau.haha

pas tu adik aku duk seat sebelahnya ada sorang penumpang ni.mana la kitorang kenal.si haziq dan hazeera tanya 'tu sape?'
*yela dorang pelik org tak dikenali tetibe duduk sebelah mak ngah diorang,yela mana la dorang tahu semua seat kan ada tiket.apa daa anak2 ku ni.klaka pon ye.huhu

tiket.*tak ingat la pulak berapa RM.tapi lebih mahal dari duit minyak kete ke seremban.haha

snap gambar ketapi lama

pemandangan.harusla tak tahu dan tak ingat kat mana.haha

harus sedang asik *1st time naik ketapi katekan.huhu

mak ngah msg ngan laki
*pengantin baru katekan.baru 2 bulan masa ni.huhu

dah nak malam.naik tren kul 6.30ptg
*tiket 5.30ptg

haziq duduk seat depan lak.ada kosong

hazeera ngantuk dan tdo

akhirnya tdo jugak,lama gak melayan haziq dalam ketapi ni sebelum dia tdo

hooyeh dah sampai seremban.dalam 8.20mlm sampai
*haziq dan hazeera blur2 sebab baru ngn tdo

huh selamat sampai
best la jugak tuk anak2 aku sebab dorang dpt naik ketapi
tapi tak best bagi aku dan adik aku
sebab tiket mahal,ketapi buruk,sampah bersepah
sekian,
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Wah..satu pengalaman baru utk anak2. Betul ke dln ketapi suasana teruk mcm tu?..ingat perkhidmatan bertambah baik..huhuhu

mrs adam said...

emm..betul2,masa sayanak duduk tu ada sampah kat bawah seat saya,terpaksa saya amik dan letak kat depan,nak cari tong sampah pon xde,pas tu tiket kelas dua tapi mcm kelas ekonomi,byr je mahal.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook