07 September 2012

Tempat Dating dulu2:Restoran Rimba Klasik,Bangi

hello blog,
lepas sampai seremban terus zass
mahu balik
tapi ngengada ajak encik adam dinner dulu
terus dinner kat tempat dating dulu2
eh kat bangi ni dah byk restoren baru2 macam redwok la,soho la,austin la bla..bla..apa ntah lagi aku pon tak ingat
tapi masa zaman aku anak dara dulu yang glamer rimba klasik,yunkies hut(blakang rimba klasik) dan village view
emm..disebabkan encik adam yang olskul mahu makan kat kedai lama gak,tak nak cuba yang baru2 dan mahu mengenang zaman bercinta eh
kami pon decide makan di rimba klasik

sebelah rimba klasik ada restoran soho,lebih baru dari rimba klasik,katenya sedap jugak.ntah la tak penah cuba pon.huhu

suasana kedai yg mcm rimba.haha

emm...dulu2 penuh orang.skrg?

tempat bakar ikan

alahai buku menu yg kurang menarik.huhu

haziq melepas rindu pada papa

gambar kedai lagi

hiasan dinding

hazeera wat pe tu?

ha betul tak macam rimba?huhu

sesaje snap.curi2.sebab malu.eh

kolam kot?

tak ingat ape yg aku janji ngan haziq sampai dia willing nak jadi model blog aku kejap.haha
*emm..maybe aku janji nak dukung dia pas amik gambar kot.haha

haziq pimpin tangan hazeera.alahai so suwit padahal slalu je gadoh kan.huhu

emm..tengok banyak gambar kan
next entry aku letak gambar makanan kat rimba klasik ni eh


 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

soho tu tak sedap.. rimba klasik ni pd sy okaylah mknn die tp portion sikit.lepas tu byk nyamuk..huhu

mrs adam said...

owh ye ke soho tak sedap,adik saya plak kate sedap soho tu.hee.rimba mestilah byk nyamuk,baru betul rimba.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook