10 September 2012

Hazeera 1st Day@Smart Soleh

hello blog,
haziq mula skola jun 2011
hazeera plak mula skola jun2012
hari 1st hazeera terus naik transport
tapi haziq g kul 7 sebab ada reading session,hazeera g kul 8
hari 1st tu daku n encik adam follow transport dia dari belakang
pas tu kat skola just inform cikgu dia la
daftar pon hari slasa sebab owner smart soleh tu suh daftar hari selasa
hari isni g macam biasa je
wah hazeera hazeera tak nangis!kihkih
maybe sebab ada haziq kan kat skola tu
so hazeera bersekolah jun2012=umurnya 2 tahun 6 bulan
haziq skola jun2011=umurnya 2 tahun 11 bulan
dah haziq skola masa umur 3 tahun,hazeera pon mcm tu la
konon2 mahu adil.huhu

hazeera's 1st day school,11 JUN 2012

wah wah muka yakin je.huhu

muka mama belum mandi.eh

hari kedua tak nak pakai tudung.pulak dah

hari ke3,masa hari ke3 ni dia mcm sedih skit nak naik transport,tapi aku pujuk2
pas tu aku rasuah cakap balik skola beli aiskrim.hee
dia terima rasuah aku dan g skola macam biasa
balik skola tu mmg daku bawa beli aiskrim le

hari ke4 pon tak nak pakai tudung semula.pulak dah

hari ke5

5 hari berturut2 daku snap gambar semua.huhu

lepas dah minggu ke 2 tak la snap gambar hari2
kadang2 tu tak  sempat nak snap pon
emm..ramai gak orang kate cepat hantar anak g skola
emm..suka hati ibu bapa tu la kan
bukan dia mintak duit ko pon
dan bukan ko kena bangun siapkan anak dia g skola pon kan.haha
emm..ok je kot hantar hazeera cepat g skola
dia suka je
kalau tak kat umah dia boring dan asik je la ajak amik haziq balik skola
padahal masa tu baru kul 10.huhu
apa2 pon hazeera tak nangis g skola,tak macam haziq yang nangis kat skola seminggu ..heee
yela haziq 1st time sensorang,hazeera ada haziq kat skola
sebab tu dia berani skit
sekian bebelan isnin,



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook