07 September 2012

Milo Tabur/Milo Dinasour?

hello blog,
jom letak gambar makanan yang diorder di rimba klasik

air tembikai dan fresh orange

milo tabur
*1st time order ni.jakun.haha
**padahal air milo biasa yang ditanbur milo lebih kat atas je kan.huh pas ni tak nak order lagi.sebab biasa2 je pon.haha

sotong goreng tepung yg dah nak abis

tomyam campur
*eh apa la letak tomyam dalam bekas leper.klaka ok

kailan ikan masin


owh ada lagi
lupa nak snap,ikan bakar-pari
emm..sebenarnya kami keciwa.huhu
sebab makanannya tak sedap macam 5 tahun lalu.haha
dolu2 makan berdua zaman bercinta rasa sedap je
tak tahu la mmg masa tu kedai ni mmg sedap atau sebab bercinta.haha
skrg makan ngan anak2 ,apesal rasa tak sedap
aku suspek kedai ni mmg dah tak sedap,sebab tu dah tak ramai orang macam 5 tahun lalu
nak tahu tak masa dolu2 kalau dtg sini mesti tunggu sejam baru dpt mknn
punya la ramai orang sebab sedap
skrg?
tak ramai orang
yela semua dah lari sebab tak sedap.haha
kami(aku dan encik adam) je tak tahu.lalalalala
tak pe la,ape2 pon kami dah mengenang zaman bercinta jangka pendek itu.haha
sekian



 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

AnneRaini said...

makin tak sedaplah tu..festime makan sedap, second time kurang dah kesedapannya, third time tak sedap dah..lepas tu tak pergi lg..haha

mrs adam said...

tu la kan.dulu2 tahun 2007 byk kali gak mkn kat sini,rasa sedap je,skali hari tu jun 2012 makan tak sedap,pas ni mmg x g lagi la..huhu

mummY daniSha said...

agaknye tukang masak dah tukar org kot hehe

mrs adam said...

tu la terfikir jugak ntah2 tukang masak dah tukar kan,almaklumlah dah 5 tahun.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook