21 September 2012

Mengapa daku pilih Klinik Zuraidah?

hello blog,
dah lama tak g klinik
yela alhamdulillah sihat,tak payah la nak g klinik kan
dolu2 anak kecik kena g klinik injection
skrg anak dah besar
kalau demam bg makan nutriferon atau ubat farmasi je
prescribe ubat sendiri.huhu
tapi masa ni hampir setahun kot tak pergi klinik
tup tup haziq demam kat mulut dia byk ulcer mata ikan lak
disebabkan takut HMFD so kita g klinik la haziq
pulak tu haziq wat muka sakit
bila mama cakap 'esok kita g klinik eh?',dia angguk laju2
ewah2 saje je kan

ha tengok dia buat muka sakit


haziq dan hazeera tgh tunggu turn.kejap je pon

owh encik adam la yang pilih klinik zuraidah
daku ikut je
sejak dari pregnantkan haziq,check up masa pregnant dan injection baby semua buat kat sini
daku mmg tak de buku merah kad mengandung yang check up klinik gomen tu
tapi daku buku kuning klinik zuraidah.haha
emm..tapi sebab utama pilih klinik zuraidah ialah
*murah
*doktor perempuan yang baik plak tu,super super senior ukm kan.huhu
mula2 daku tak tahu pon  klinik ni murah
tapi kan ada sekali tu aku demam kat kampung,ngan haziq
so dua2 g la klinik rama kat segamat atas tu
mak oi cam lebih mahal dari klinik zuraidah je
hello klinik rama tu mahal la sebab klinik kat segamat bandar kecik je compare tu klinik zuraidah puchong
segamat vs puchong
kalau fikir logik mestila segamat lagi murah kan
tapi tidak klinik rama tu mahal,klinik zuraidah lagi murah
tapi kan aku mmg penah baca caj2 yang dikenakan di klinik zuraidah(dorang tampal kat dinding klinik)
mmg kalau tengok mcm murah je tau
tapi kan kalau g klinik ni weekend bukan doktor zuraidah yang wat treatment
tapi doktor locum
doktor locum tak best,doktor zuraidah lagi best
so kalau nak best sila g weekend pagi
dan lagi satu haziq dan hazeera suka g klinik ni sebab ada kuda mainan
dorang leh menunggu sambil main kuda
*ini budak kecik punya sebab pilih klinik zuraidah la.haha
tapi kan setakat ni pengalaman aku klinik zuraidah selalu penuh di pagi hari
ok abis cite klinik
lepas dpt ubat,doktor locum tu kate ok je(kitorang g masa weekend masa ni)
demam skit je
jom zass ke alamanda
tengok wayang
cite tengok wayang dah cite di sini

tengok tu dia ckp kat tepon lak

hey perlu snap ni
*sebab nak ajak encik adam makan kat the garden ni*bilenya tak tahu la.eh daku kan diet.huhu

luar GSC Alamanda dari jauh

sekian,

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook