25 June 2012

Review Filem Brave 2012

hello blog,
weheeee
hari ni rajin wat entry citer terbaru
hoho.ni citer bulan jun,sabtu hari tu
g tengok wayang 1 family,*first time berempat ok.so jakun
hakhak
disebabkan cite ni best,kena review awal2.aterr kalau citer ikut turutan
citer bulan mei aku entrynya bulan julai,nt cite Brave ni dah xde kat pawagam kalau aku cite lambat2 kan
so meh aku bgtau,cite Brave ni best ok!

haziq gerak2 la mama nak amik gambar

ha tu watak pahlawan daa.eh baru perasan ada tulis 22June kat bawah tu
adakah cite ni baru ditayangkan 22 June di GSC Alamanda ini.hee
cite ni keluar 21 June

hazeera suka wat nakal tau

ha tgk dua2 nak duk atas lantai bile aku nak amik gambar!

ha tu Merida dan busarnya,dan adik2nya 3 org.rambut oren tu

haziq memula ajak tgk Spiderman,bukan main lagi,spiderman keluar bulan depan la haziq

ha tengok dia wat aksi spiderman lak

mula2 encik adam tgk iklan brave kat signboard tepi higway dia kate nak tgk cite tu
aku mana la tahu tu cite pasal ape ke
sebab aku bukan amik kisah wayang2 ni kan
aku kate kalau nak tgk tgk la madagascar3 tu seswai tu kanak2
alkisah masa nak beli tiket madagascar3 tu seatnya asing2 so encik adam tak nak
dia beli la Brave,aku ni biasa2 je nak tgk wayang tu,ikut je la dah laki nak blanja kan.hee
emm sekali bila masuk 3D lak tu *jakun lagi
sebab 1st time tgk wayang 3D,ha tgk jakun tak jakun aku.hakhak
yela aku ni mmg sgtla jarang2 tgk wayang.huhu
pada pendapat aku cite ni best gile ok
siap rasa nak tgk lagi.Hover tau
#animasi yang comel
#3D yang real
#lawak ada
#nilai kasih sayang ada
#permaisuri dan puteri Merida yang comel
#ada gak scene yang menyentuh perasaan
#lawaknya siap boleh gelak kuat2.haha
#raja Fergus yang berani,dan berkaliber jugak tapi ada sengalnya.hakhak

Filem Brave 2012




rajin plak aku tepek trailer brave ni kan.
ha dah tgk kat wayang baru aku tgk trailer dia kat youtube.hihi
eh tgk kat youtube tak real sgt,tgk wayang 3D la best lagi

ok cite dah abis,hazeera nak balik dah
*tapi hazeera tdo dlm wayang.hikhik

sempat snap spek 3D yang dipegang oleh encik adam
haziq siap tanya 'nape kita kena pulangkan spek mata tu' hehe

kesimpulan:cite ni best,rasa nak tgk lagi
kalau beli vcd pun tak sebest 3D daa

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite 
KF

2 comments:

AnneRaini said...

sy pon rasa citer ni best lepas tgk trailer die..hari2 kuar kat disney chanel.. motif aku layan disney hari2???? hhaha

mrs adam said...

haha.lyn disney sbb anak ok la tu.serius best cite ni.comel lak tu puteri rambut kerinting oren tu.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook