22 June 2012

Keciwa @ Pureen Warehouse Sales April 2012

hello blog,
alkisah kan pureen wat sales April 2012 hari tu
harus la nak pergi jugak kan
kan ke kelas aku selang sebuah bangunan je dengan tmpt pureen warehouse sales
al-kebetulan pureen warehouse sales tu sama tarikh ngan exam
so dah rancang abis exam harus bergegas ke sana
ceh masa jawab exam tu,siap teringat warehouse trus buat cepat2 dan keluar awal tu.haha
alhamdulillah A ye exam tu.hihi
so masa tu sabtu pagi,smpi dalam 10.30 gitu

alamak ramai la pulak org

siap dia tak bg masuk dulu,tgu org keluar sebab dalam dah pack sgt

owh nmpknya ada 2 keping je gambar
aterr nak masuk pun kena tgu 20-30 minit
masuk2 tak boleh jalan
tengok orang beratur dari depan sampai belakang
barisan yang panjang dan byk!
owh bile tgk tu mmg tak sanggup la nak beli ape2,so pikir nak balik je la
tapi jalan ke dalam gak,melawat kawasan.haha
sekali tgk kat tmpt baju bajan tu semua kosong,dorang dah hangkut daa.customer angkat byk2
pilih di tepi jalan
dah serupa macam pasar malam tak teratur gitu gayanya
emm...tengok2 belek2 je..sebab tahu tak beli kan,sebab tak sanggup nak beratur
tapi sejam gak dalam tu,tgk2 tanpa beli ape2,ceh
owh pas tu beli la body syampu Tracia dll brg Tracia,sebab tu je yang tak payah beratur
kesimpualnnya:pergi pureen warehouse sales tapi beli brg Tracia
sekian

 

nota kaki:nak g baby sales sogo la!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook