20 June 2012

Selamat Pengantin Baru Dr.Nabihah & Dr.Azlan

hello blog,
mari bercerita kisah keje kawen kawan aku
owh aku ngan kawan aku ni rapat sejak 1st year
sebab dari matrik melaka yang sama kot
owh kitorang rapat bab2 gosip dan hang out saje
bab2 belajar tidak pulak.haha.maybe sebab dia group lain,aku group lain,so jadual tutorial dan klinik adalah sgt tak sama,susah mahu bncg.haha
eh kitorang rapat 3 orang,yang sorang kat afganistan la pulak,tak dpt dtg biah kawen
ha ni kan cite bulan 4,naili yang berkhidmat kat afganistan pun dah blk bulan 5 kan,siap masuk tv
yela dah berkhidmat kat afganistan terus nasi lemak kopi o panggil
yang hampeh tu dia tak bgatau kwn2 dia masuk tv.huh tak pe pas ni dia ada masuk tv lagi,aku wajibkan dia sms aku bgatu.hahaha
eh kitorang 3 orang bab2 jejaka idaman adalah sgt berlainan taste
so no isu rebut2 bf or admirer.haha
eh tapi sorang kawan aku yang kawen ni mmg high taste kan,tu la dapat doktor medic tu.huhu

haziq n hazeera otw ke keje kawen

ha aku smpi lambat sebab encik adam tersalah jalan daa
pengantin kat meja makan,tapi makan seciput je tu

hazeera

diorang panggil kan kwn2 rapat dan ahli keluarga bergambar kat atas pelamin
tapi aku tgh makan la pulak
lagipun masa kat meja makan tu photog dah tangkap gambar aku 1 family ngan pengantin
*eh kena g kepong le tu kalu nk tgk gambar.huhu

hazeera tukar baju sebab terkenc
owh ni aku yang salah,tak sbr no nk jumpa kwn aku smpi delay bw hazeera g tandas,padahal dia dah ckp nak g tandas.so salah aku la.huhu

haziq n hazeera tak makan pun

snap gambar dorang dari jauh

tahniah biah

nsem gak laki kwn aku ni kan.haha.mcm tak tahu kwn aku high taste kan!
baju kawen dia pun lawa ye!macam gaun barbie tau

banner yang unik dan menarik

dekat dewan TTDI,alkisah dewan kat Kepong penuh,trus kena kawen kat ttdi

tahniah kepada biah dan azlan
semoga cepat dapat baby
jgn emo2 jgn kompleks2 ye,


 

nota kaki:tak sempat nak stay lama sebab kwn au yang g ngan aku tu nak blk sabah la pulaks
*gambar lain byk tapi pada kawan aku,dia belum bagi la pulaks.hurmmm

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook