27 June 2012

Satay Enal @ Palong Timur

hello blog,
abis exam bulan 4 hari tu trus balik kampung
cuti panjang gak termasuk 1 mei kan
haziq ponteng isnin.huhu
owh mak aku wat tahlil arwah nenek aku
alfatihah untuk Aliah bt Kassim yang telah kembali ke rahmatullah 9 April 2012 yang lepas
owh ni cite hari2 sebelum tahlil


haziq main motor

haziq n hazeera melawat kawasan

main bola jap

hooyeh satay enal

hazeera tolong nenek*tolong tgk jew

hazeera muka happy main2 kat luar


owh satay enal tu pada aku lebih sedap dari satay hj samuri
dan jugak lebih murah.haha
40sen je kot.hj samuri 70sen kan*dah naik harga tau
rempahnya meresap ke daging/ayam sampai mkn gitu je pun sedap tak payah cicah
eh tapi kan hari tu penah termakan yang tak sedap*bukan gmbr dlm entry ni
mak aku kate maybe tu anak dia yang buat
kalau cik enal  dan isterinya buat sendiri confirm sedap
owh satay enal ni dia niaga kat felda palong timur je rasanya
tak de cawangan lain,buat sendiri kat umah dia
umahnya sebaris ngan umah au,selang 5-6 buah rumah
tiap kali balik kampung mesti makan satay enal,

 

nota kaki:aku dan adik2 aku kuat makan,tapi anak2 je tak kuat makan daa

2 comments:

AnneRaini said...

dulu ada pakcik jual satay sedap kat pemanis..pastu skrg dah tak jual...rindu pulak satay die..

mrs adam said...

kalau sate yg xde cawangan2 ni best,sebab rasa macam homemade satay kan

Related Posts with Thumbnails

Photobook