12 June 2012

Colouring and baloon @ TGIF

hello blog,
otw pergi kelas encik adam tanya nak makn western kat mana
aku pun tak tahu
aku pun bukanlah obses western sgt
cuma nak tukar selera je
paling2 pun aku suka chicken chop.huhu
kat kelas aku pikir2,mana nak makan
terfikir samada Little Pantry atau TGIF
emm..
ptg2 decide TGIF la
encik adam pun setuju nak terbangkan duit ke TGIF.hukhuk



sedang pilih menu

ha dorang dapat kertas dan kaler sorang satu
*kaler satu batang ye,bukan satu kotak.hakhak.

kertas yang dipegang oleh hazeera tu ada aktiviti2 tulis2 n kaler2

deco2 tgif ioi mall

tak ramai orang pun

cantik tak lampu 

kitchen

berapa kali nak amik gambar daa

encik adam layan haziq

lepas makan dapat belon,suka la tu

ha kan betul suka sampai bukak tudung!haha


kat belon tu tulis 'Give me More Friday's'

tapi baru perasan hari tu kali kedua makan kat tgif ngan adik aku
dorang tak bagi lak kaler n kertas kat anak aku
ke sebab yg kali ke dua tu mkn masa weekend ek
ntah la ,aku pun tak tahu daa





nota kaki:gambar mknn next entry yek

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook