21 June 2012

Pony Funland @ Lokas Makana Puchong

hello blog,
mari bercerita kisah lokas makana
eh aku pun tak tahu apesal namanya gitu
maksudnya ialah lokasi makanan
eh kat lokas makana ni ada tempat budak2 main2
sekali masuk RM5,main la sampai lebam

namanya Ponny Funland

banner iklan

bersedia utk main.terbang RM10

kat ats tu ada patung.eh patung ke?

sedang monitor anak2 jap

haziq suka la tu

hazeera suka jugak,tapi main kat satu tmpt je

haziq panjat tinggi2

menarik gak gmbr2 kartun tu

ha dia kat dalam kejap je
alahai tak berbaloi bayar RM5 la tuk hazeera ni

kat tepi tu tmpt ape ntah

ni la tmpt main2 tu

owh ni entry pasal tmpt main2 di lokas makana saje
entry seterusnya barula pasal kedai2 di situ eh
eh lokas makana ni glamer sebab BURGER BAKAR
emm..kali ke2 pergi hazeera tak main pun,jimat rm5.haha
yela sebab hazeera tak main,tak guna pun byr rm5 kalau tak main kan
eh rm5 tu kira ok kot,tak la semahal critterland ke reka zone ioi ke tmpi main kat midvalley tu ke
semua tu pun puluh2 hengget kan.

 

nota kaki:kena pakai gelang rm5 bile masuk main tu

6 comments:

mummY daniSha said...

selalu dgr pasal burger bakar...teringin heee tp kat melaka x de huuuu

Zana Tap said...

Okay. Pernah makan kat sana, tengok budak budak main happy je. orang tua boleh masuk tak kak? hehehe. :)

mrs adam said...

mummY daniSha,
bila trn KL boleh la try burger bakar tu.eh tapi saya sendiri pun tak tahu sedap ke tak burger bakar tu.heee

mrs adam said...

Zana Tap,
orang tua boleh tengok je.hahaha.dan org tua kena jaga budak kecik yg main kat situ.hihihi

Zana Tap said...

Burger bakar sedap tapi bagi yang minat beef. kalau suka ayam jangan berangan la nak burger bakar. Sebab ayam dia goreng. HAHAHA. :) Burger bakar puchong lokas makana best sbb tak tunggu lama sangat. ;)

mrs adam said...

owh ye ke,baru tahu zana.kita tak penah try lagi...

Related Posts with Thumbnails

Photobook