21 June 2012

Alahai Burger Bakar @ Lokas Makana Puchong

hello blog,
mari bercerita kisah benar.haha
mengarut saja.mari cerita kisah lokas makana yg baru bukak ni
terletak di puchong utama
ramai org puchong tahu kot tmpt ni
owh tibe2 trus glamer sebab burger bakar!
owh sedap sgt ke burger bakar tu
ntahla daku pun tak tahu daa

masa ni sampai dalam 6.40ptg,tak ramai lg org

ada yg berbumbung,ada yg tidak

kena ingat no meja masa order air ye

ha tu la gerai burger bakar dari jauh
*nmpk tak encik adam tgh beratur tu

dgr cite burger bakar ni sedap la,bertingkat la,ada cheese la
ada jugak yg ckp biasa2 je
konon2 nk cuba la,pas tu masa tu hari isnin aku puasa,
encik adam ajak g lokas makana,sampai 6.40ptg,belum ramai org,layankan anak2 main kat funland tu
ingat nak buka pose burger bakar tu,tapi tgk lum ramai org,ckp dalam hati nk dkt buka nt baru order la
so 7.15 encik adam g la order burger bakar tu
10-15 minit selepas dia beratur,dia dtg kat meja kitorang dan ckp
order kita no 30,lagi setengah jam baru siap
alamak mls la nak tgu sbb nt lambat nk solat magrib lagi
so cancel la
ada hari lain,khamis kalau tak salah,encik adam balik keje lalu situ ingat nak order burger bakar tu tutup la pulak
hurmm..pas tu ada kitorang g dinner kat situ ngan adik ke4 aku,tutup jugak burger bakar tu
alahai burger bakar
ko mmg tak nak aku mkn ko ke
last2 malas nak cubajaya,lain2 kali kalau sempat beli la
aterrr harga dah macam mcD kan,baik mkn mcD ke Wendy's ke,tak pun Darabif kalau susah2 sgt kan
dan lagi tak de mangidam sgt pon
cuma nak cuba sbb glamer.huhu
sekian bebelan saya tentang burger bakar

 

nota kaki:fb burger bakar

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook