05 June 2012

Set Bersalin B'hidan by TruBellai

hello blog,
mari bercerita kisah barang2 percuma
haha
iaitu aku gedik isi form kat website trubellai
mahu sample percuma

dah sampai!

ada ape ek

pamplet,kacip fatimah dan liquid spirulina

ha ni la liquid spirulina.selalu spirulina ni bentuk pil je kan

ntah ape pamplet ni merepek.hakhak

owh tak dapet nak bagi testimoni kan
sebab minum sample skit je,bukan ade kesan ape kot.huhu
owh aku tahu pasal set bersalin b'hidan ni dari majalah pama la
eh mulai bulan 5 aku dah xbeli majalah pama.huhuhu
sebab anak dah besar daa.hukhuk
pas ni nak beli majalah intrend la.hakhak
tapi maybe kena tukar2 kot,kena beli majalah saji gaks.heee




nota kaki:set bersalin yang baru :B'hidan,Tanamera*macam best je kan dua2 ni

2 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

mrs adam said...

set bersalin ni nmpk menarik kan.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook