01 June 2012

Sort The Buttons Activity


hello blog,
wah sudah bulan 6,ini cerita2 bulan 3 belum abis daa
tak kisah la
yang penting aku nak rekod gak dalam blog ni
tak kesah la cepat atau lambat kan.who cares.huhu
cerita ringkas bergambar saje.assignment menanti daa.hukhuk

door gift masa adik aku kawen hari tu

epal salut coklat.

ha inilah aktivitinya.sort the buttons
aktiviti ni ada dalam montessori,so nmpk butang2 warna-warni ni kita belilah
jadi aktiviti tuk anak2,suh dorang asingkan butang2 baju ni ikut warna


tapi tgk mood dia jugak!
ni si hazeera g sepahkan pulaks.grrrrr...

kenalah sabar ngan anak2 kan..


nota kaki:tapi kadang2 menyinga jugak!huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook