11 June 2012

Hooyeh!Pagi Petang Western

hello blog,
ini kena tulis kat blog sebab jarang2 berlaku
iaitu pada satu hari jumaat aku msg encik adam siap2
'esok balik kelas nak makan western'
*kena bagitau awal2,supaya encik adam tak reject proposal aku.haha
so encik adam setuju
tapi pagi sabtu tu encik adam baru balik,dia belikan breakfast siap2
sebab dia balik pada pukul 5pagi,mana ada gerai nasi lemak dah bukak kan
so yang ada hanyalah breakfast mcd.hehehe

nape la ada family dinner box di pagi hari ni

belum penah lagi beli McD Dinner Box ni sebab byk sgt,anak2 aku tak kuat mkn
dorang suka happy meal jek

owh kotak je Dinner Box,di dalamnya breakfast ok
*samada pekerja mcd lalok pakai kotak dinner atau kotak breakfast mmg dah abis,so dorang guna kotak dinner

bersedia nak hantar mama g kelas

masa pagi tu encik adam dah beli breakfast mcd
aku ckp ala kate balik kelas nak mkn western
encik ada kate ok la
so breakfast western,dinner pun western.lalalala


nota kaki:western di mana?entry seterusnya  ye

2 comments:

AnneRaini said...

wah hari western sedunia yekk..hehe

mrs adam said...

haha.kadang2 je dpt mkn western 2x sehari ye.sebab tu harus up entry.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook