02 June 2012

Manchester United Arctic Ice Fan Club

**sticky post for 2 days*scroll bawah untuk entry terbaru ye**
hello blog,
pernah tak anda mendengar air MU?
owh air manchester united tu
namanya ialah Arctic Ice
ha..best tak dapat sponsor Arctic Ice sebab i kan peserta kempen mialiana.com
owh sebelum tu mari kita khabarkan berita gembira dulu iaitu...
mialiana.com adalah TOP 10 Nuffnang Blogger of the Year Digi WWWOW Awards 2012
alhamdulillah.keputusan belum lagi ye,judges tgh mengadili the top 10
owh kembali ke cerita Arctic Ice
hooyeh dapat air Arctic Ice 6 tin
sebenarnya 1st time dgr air Arctic Ice ni setelah ia sponsor mialiana.com
rupa2nya Arctic ice ni glamer jugak ye
pernah masuk Buletin Utama TV3 dan sponsor event2 lain gak
maklumat lanjut di fb Arctic Ice ye
daku tak ingat sangat
jom kita tunggu abg eh adik skynet hantar air




hooyeh dah sampai


meh bukak bungkusan dan amik gambar

ha tu dia,dapat poster,sticker kereta dan air Arctic Ice

owh kawan2 kempen dan jugak tukang sponsor air ni kate
kalau nak sedap air ni kena sejukkan dalam peti ais dulu

alamak tak sabar nak minum,terus letak ais la sebab kalau nak masuk peti sejuk dulu macam lambat je lagi nak minum.huhu

peh ape rasanya?
aku minum perisa lemonade dulu sebab dengar citer lemonade sedap
YA BETUL!
memang sedap ok!
terasa masuk kat tekak
eh tapi kan yang paling best ialah lepas minum air ni terus aku rasa segar bugar
sebelum air tu sampai aku tdo
pas tu adik skynet hantar air,aku bukak air tu ,amik2 gambar
pas tu terus minum
lepas minum tu terus bertenaga,padahal baru bangun tdo tu.huhu
dah la masa tu anak2 tengah sepahkan umah kan
lepas minum air ni terus clear umah aku kemas,kahkah
best2
laki ku minum perasa original,malam2 tu dia balik
tak sabar2 nak minum air tu
*owh laki ku tak suka ais,dia minum macam tu je ok jugak
pas tu esok paginya terus dia bangun awal
selalu liat sikit nak bangun,ni dah minum air tu sebelum tdo terus cergas bangun tdo nak g keja
wah best la!
original pun sedap,tapi daku prefer lemonade
adikku lebih suka original
so original or lemonade bergantung kepada tekak masing2
dua-dua pun best!
ok mari kita ke sesi bergambar bersama Arctic Ice pulak


ha kebetulan haziq pakai baju Mu,seswai la nak jadi model blog mama



luv mu
adus,ni kat kampung.baju MU ku  kat puchong la pulak.

LOVEEEE the ARCTIC ICE!!!

Because of its benefits.

The BENEFITS of Arctic Ice ENERGY Drink are:

INCREASED ENERGY  - Probably one of the most obvious benefits of energy drinks is the energy boost they provide. Since it is in the form of a liquid, these drinks are quickly made available to the body and can increase energy within just a few minutes of ingestion.

DECREASED FATIGUE - The benefits of energy drinks includes their ability to stimulate the body and refresh the mind. This is a good option when you've missed sleep but still need to perform well. This is also one of the best supplement for a driver.

CONCENTRATION - Many energy drinks increase concentration and overall mental functioning by providing large doses of various B vitamins, especially B12.

IMPROVED PERFORMANCE - The result of increasing physical performance is one of the main benefits of energy drinks appreciated by bodybuilders and other serious athletes.

SUPPLEMENTATION - Many energy drinks provide vitamins, minerals and herbs to enhance a healthy diet.

GAIN A COMPETITIVE EDGE - Due to the benefits of energy drinks such as improved performance and increased energy, many people choose to consume energy drinks as a way to gain a competitive edge during athletic events.

sila layan daku tgh mood edit gambar pakai photobucket

luv mu2
memperkenalkan model cilik saya..
pakai baju MU dan pegang bola lagi tau

ha dah tampal pun sticker,opss harus tampal pada kereta die hard fan MU iaitu adikku
*lakiku old skul,minat liverpool

saje je tayang sticker lain2 gaks


luv mu3
ucapan TQ(nak edit2 jugak tu.huhu)


ha kan daku kate Arctic Ice masuk tv
meh tengok ni



ha ape lagi
jom la try minum air ni
kalau minum sekali pasti nak lagi
air ni seswai tuk daku kalau nak musim2 exam dan assignment,perlukan energy yang penuh
so kalau nak rasa bateri full charge,harus minum air ni.huhu
kalau kat puchong daku tahu ada jual di Lokas Makana Puchong Utama
owh ni ada sedikit tips:

Sedikit tips utk peminat Arctic Ice.. utk yg kurang gemar 'gas' yg ada dlm air Arctic Ice, anda boleh 1. bukak tin A.I dan biarkan ia terdedah utk beberapa minit. 2. tuangkan A.I (pastikan selepas disejukkan, baru sedap) ke dlm botol yg bertutup saiz kecil (cth;500ml) dan goncangkan sedikit & bukak penutup perlahan2 utk lepaskan gas (jaga2 jgn smpi tersembur keluar air tu).. Selepas beberapa kali & rasanya 'gas' dah byk keluar.. minum & anda akan rasakan air A.I yg lebih sedap.. Cubalah! :)---->tips dari boss Arctic Ice



maklumat lanjut:
Arctic Ice Energy - The World's Best Tasting & Healthy Energy Drink

FB Manchester United Arctic Ice Fan Club


sekian cerita Arctic Ice dari saya,


nota kaki:meh like fb MU Arctic Ice Fan Club,macam2 info ada.lagi2 peminat MU!


No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook