26 June 2012

Sate Kajang Hj Samuri

hello blog,
balik exam(ni cite bulan 4 kan) encik adam ajak makan sate
emm..kalau kate satay tu haruslah satay hj samuri
daku tak leh makan satay puchong
alergik ok!haha
bukan alergik ape,tapi sgt menyesal sebab penah beli 2x pas tu tak sedap langsung!
harga lebey kurang je ngan hj samuri
so say no to satay puchong.hakhak
eh aku suka 2 jenis sate je iaitu sate hj samuri dan satay enal palong timur

encik adam tgh order

hazeera muka tak sabar

baca doa

minum air dulu la pulak

ni pun sama

jap mama n papa nak bergambar jap.huhu

ngap!


eh anak2 aku makan sorang secucuk setengah je
apa daa
owh haziq tu tak suka ayam atau daging sgt kan,dia suka roti,biskut dan lempeng je
tu la haziq.
hazeera plak suka fishball dan udang
emm lama2 dorang besar nanti baru ada selera makan yang membuak2 kot.huhu
next entry kita cite kisah satay enal lak ye

 

nota kaki:nak cuba satay lain gak,tapi tak tahu mana yang best.

2 comments:

AnneRaini said...

saya suka satay willy dgn satay brothers corner kat bangi..pd sy satay diorg lg sedap drpd samuri..

mrs adam said...

wah kalau mcm tu kena g bangi la pulak nk cuba satay sedap.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook