29 June 2012

Pasaraya Nirwana @ Taman Yayasan Segamat

hello blog,
ni citer balik kampung hari tu
hari isnin hantar mak itam nak2 aku(adik ke6 aku) balik hostel
eh dia ni la hostel sekangkang kera dari umah
iaitu di sek sri kenangan batu anam
lepas hantar adik aku terus gegas ke taman yayasan,mahu beli brg skit
mak n adik aku beli brg2 nak tahlil esoknya
aku layan anak2 la
eh layan2 pun aku terbeli kasut dorang gak
eh dah byk kasut croc tak ori anak2 daa
beli brg2 di nirwana taman yayasan
adik aku kate nirwana lebih murah berbanding g-mart gemas


hazeera tgh main kuda
*budak sebelah dia tu peramah 

haziq wat ape tu

main2 tak beli token
bukan tak nak beli tapi mesin tu sengal.tak trima semua duit.ntah ape2

haziq trus pakai kasut baru.nmpk sipi2 je tu.haha


lepas nirwana
g kedai eco lak
eh kedai eco ni byk abiskan duit aku tau
 

nota kaki:taman yayasan terletak di antara batu anam dan bandar segamat

2 comments:

marzuna said...

salam..

puan.. ok ke hantar anak kat smart soleh? saya tgh survey2 kindergarten untuk anak saya yang berumur 4 tahun akan datang..

mrs adam said...

salam marzuna,
pada saya ok hntr smart soleh ni,sbb anak kita akan kena pergi skola awal (7pg) sbb ada sesi membaca 1 to 1 dengan teacher smart soleh.bagus sbb sesi tu 1 to 1 teacher leh concentrate ngan anak kita.anak saya dai awal tahun xtahun baca ikut suk kata,tapi bulan 2 je dan tahu BA,CA,Bi,Bu...dan seturusnya smpi ZA,ZI,ZU..
bacaan BI n iqra' pun ok.
cuma smart soleh puchong ni kdg2 cikgu tukar2,tu je la kekurangan dia,cikgu tukar2.tapi smart soleh puchong cikgunya minimum diploma bukan lepasan spm

Related Posts with Thumbnails

Photobook