18 June 2012

Koleksi lukisan anak-anak

hello blog,
ini adalah entry bergambar
gambar lukisan haziq dan hazeera
opss bukan lukisan dorang,aku lukiskan dorang kaler
ini sebahagian je ye,ada baaaaayak lagi
letak skit2 cukup la,tak kuasa nak snap semua.huhu

ni hazeera conteng kaler

haziq kaler-gambar rumah 2 tingkat,kolam ikan,jln,awan,pelangi
*sila jgn gelak lukisan tak seni aku tu ye!huhu

kolaj gambar lampu8eh mcm tak jadi je bentuk lampu aku tu.haha

haziq kaler mulut warna hitam-pakai lipstik gotic kot.haha

haziq kaler-gambar belon

hazeera kaler-school bus*ni aku ada tolong kaler ni,yang bhgian rata tu aku kaler

haziq kaler patrik,kolaj shape

haziq kaler-buah2an

gambar bear,lupa haziq ke hazeera yang kaler?

ha ni la fail dorang,tebal ok.huhu
ni adalah fail mama masa kat u ye.haha

zeera pun tak nak kalah,mahu fail jugak

haziq kaler-gambar rumah,jlnraya,pokok,kereta,awan,matahari
apesal la matahari dia warna ungu,awan dia warna oren,jlnraya warna kuning

ha ni haziq lukis sendiri,dan tulis sendiri -dia lukis sofa
*nmpk tak dia tulis SOFA tau,tapi S terbalik

haziq ni kalau mood dia nak mewarna abis aku kena buat mcm2 lukisan
aku dah le tak reti lukis
emm tapi haziq tak suka menulis la pulak
itu je perletakkan gambar utk hari ini,


nota kaki:pernah terbaca mewarna ni bagus jugak tuk otak kanak2

2 comments:

mummY daniSha said...

wahhh canteknye haziq lukis!kalau mama x suke lukis,ikut ayah agaknye la kot kan hehee

mrs adam said...

haha.biasa2 je kot lukisan haziq tu,boleh la tuk budak 3 tahun lebey.eh mamanya tak reti/tak suka lukis,papanya pun sama tak reti lukis daa.adakah ikut neneknya?hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook