14 June 2012

Kembang vontot @ Daiso

hello blog,
kalau pergi ioi harus masuk daiso
hahaha.alasan
lepas makan kami pun naik atas
mahu beli pencuci charcoal daiso


daiso ioi mall

nak jugak amik gambar

sebelah daiso ada ACE hardware

dalam daiso

pinggan mangkuk comels2

aku suka kat sini*barang2 pompuan

eh pencuci charcoal ni masa aku pakai awal2
best
tak tumbuh jerawat kat muka aku
masalahnya skrg tak best lak,sebab ada jerawat
tapi lama gak jerawat tak muncul kat muka sejak pakai charcoal ni
maybe skrg ni hormon tak stabil kot
stress assignment melanda
owh cerita kembang vontot di daiso ialah
aku tgh nak cari pencuci charcoal ni
ada sorang aunty ni(pangkat nenek la tuk anak2 aku)
dia kat rak tu,aunty chinese ni duk situ,aku borak2 la ngan dia
cakap kat online pencuci ni dorang jual RM17,beborak kosong je
anak2 aku kat luar ngan encik adam,tetibe hazeera muncul di tepi aku dan kate'mama...'
aunty tu kate 'ayoo..mama manyak cantik la'
'i ingat amoi tadi',iaitu aunty tu ingat aku anak dara.hakhak
sila la muntah dgr cite aku ni.hehe.you make my day la aunty
siap tanya makan ape,bdn still mantain
ayoyo aunty,saya ni gemuks la,aunty tak persan kowt.huhu
itula cerita kembang vontot saya di daiso,



nota kaki:kalau kat kelas tu ramai je ingat aku lom kawen.huhu

6 comments:

mummY daniSha said...

wahhh berbunga2 kan kalau org ckp mcm anak dara...penah jugak org ckp sy camtu..tp sy rase org tu emmang nak bodek sy kot...ada badan sy mcm tong drum die bole kata mcm anak dara...x masuk akal kekekekee...=p

mrs adam said...

haha.tahu xpe kembang je org ckp anak dara kan.tapi kalau salesgirl/salesman puji kita lelebih tu maksudnya nak bodek suh beli brg yg dorang jual lettew

Izan said...

hihihihi.. i like your story... ok lah tu... :)

mrs adam said...

hihi,sekali sekala je org puji kita ni.tu la jakun.heee

AnneRaini said...

betullah sy muntah...hahahah

gurau jek!

tak bolelhlah gi daiso..miskin jadinya..hehe

mrs adam said...

haha.nak muntak pun xpe anne,tp jgn muntah dekat saya sudah.eh kdg2 muntah tanda2 pregnant tau.hahahha

g daiso rasa nak beli semua,last2 abis puluh2/ratus walaupun harga 1 rm5 je.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook