05 September 2012

Geografi:Stesen Keretapi Gemas

hello blog,
ha sape ingat pelajaran geografi sek men
stesen ketapi gemas ni ada dalam buku teks
haha,saje je
nanti daku cite ape yg daku buat di sini ye
entry ni gambar je.


ketapi dah nak gerak

ramai penumpang sedang menunggu ni.ktmb common jgn lambat stg delay.huhu

ketapi di sebelah sana

ha kat ujung tu katenya nak buat stesen baru.bile nak siapnya ntah

gambar lagi

emmm harus amik gambar stesen ketapi gemas ni sebab ia ada kenangan daku kecik2.haha

masih tak berubah.tak menarik.kahkah

kaunter pon ada 1 je.tak mesra pelanggan lak tu.haha

ni sebab ada stesen yg renovate kot

jadual dan harga tiket.pening nak baca

alamak tak sampai lagi ketapi ni

sekian entry letak gambar,citenya next entry ok
sebab byk gambar kalau nak cite semua.huhu

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

mummY daniSha said...

bile ktm nak sambung sampai mlk ni hheee

TiranaAduka said...

Assalamaulaikum wbth ...
salam kenal sis...
link blig sis saya dah pasang di blog saya...
jika sis tak keberatan.....link blog saya balik...thnaks sis....

http://1blogbacklinks.blogspot.com/p/1blog-backlinks.html

mrs adam said...

mummy daniSha,
xpe2,melaka kan dah ada monorail.haha.

mrs adam said...

TiranaAduka,
terima kasih,letak banner saya kat blog backlink awak,saya dah letak blog awak kat blog list saya

Related Posts with Thumbnails

Photobook