11 September 2012

Late Besday Celebration

hello blog,
3/6 adalah besday encik adam
tapi 3/6 tu daku dan anak2 berada di kampung kerana cuti skola.huhu
so hanyala wish di blog dan telepon saje
pas tu daku sibuk la cari tempat mana nak celebrate
kalau ikut encik adam yang dah tua tu dia tak mo celebrate2
dia kate nak makan kat kedai mamak rejab je
sabo je aku tau
so balik puchong baru kita celebrate

anak2 tgh tgu papa cari parking

kebetulan adik aku ada skali,so hangkut dia skali

mama dan haziq

papa dan hazeera

mak ndak dan anak2 aku

ha tak boleh duk diam,susah woo mahu amik gambar
dah sampai atas

ok dah malam.haziq jejalan round

eh dorang ni siap main tepi kolam hiasan lak

ni gambar masa g solat.hee

eh dekat skit

dekat restoran tu ada kolam gak
*jakun haruslah amik gambar

papa dan anak2

gambar family yang ok la.*ni je yg ada.huhu

oi buat ape tu

gambar berempat

mereka berdua pulak

ni haziq snap

ok dah balik

nak main ni kena masukkan token ye

la amik gambar kat lobi pulaks.

hazeera wat pe tu


ni dorang snap masa daku g surau


owh ada 3 entry
yang 1st ni gambar orang2 je
nanti next entry gambar makanan menu
dan gambar restorennya ye
sekian

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Mia Liana said...

sweetnya gambar2 ni....v

mrs adam said...

hehe,terima kasih kak mia

Related Posts with Thumbnails

Photobook