02 September 2012

New Groovy Lime McFlurry

hello blog,
entry nak letak gambar je
owh daku mana ada instagram kan.hukhuk

ni kan gambar jun
konon Mcflurry baru encik adam belikan tuk anak2
tapi anak2 tak makan sgt pon,dorang mkn sorang 2 sudu je
last2 simpan dalam peti ais,dan aku la yg kena abiskan dua2!*makin gemuk*adoi
owh rasa dia macam air gas hijau yang dibuat aiskrim
ha mcm tu la rasa dia.aku pon tak reti nak explain.haha

spagetti carbonara,senang nk buat sebab beli tin prego je.haha!

bulan jun:KFC flaming crunch
dinner set makan 2 hari.sebab nak diet katekan.haha

susah sey.diet2 pon gemuk jugak
skrg tension sebab gemuk.sekian!

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

11 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun tengah naik berat badan ni,, mcam mana nak buat ek,,? tension.

#ciksuzlin said...

sedapnya~
kita pun suka spaghetti carbonara prego. sedap2. ayam KFC tu pun Lin pernah makan. McFlurry lagilah~ Konok-konon Lin nak diet, tapi benda-benda macam ni susah nak tinggalkan (T________T)

#ciksuzlin said...

...lin follow sini (^_______^)

Salam Perkenalan

babycomel said...

ayam kfc tu xsdp sgt la kak.. skg dia dh tukar balik ayam hot&spicy.. yg tu yummy =)

mrs adam said...

Muja,
saya pon tension berat naik,gemuk nak beli baju pon tak selera.huhu.jom diet!*kena kuat berusaha.huhu

mrs adam said...

#ciksuzlin,
sedap kan prego carbonara,senang nak buat pulak tu.susah nak diet kan,mcD leh delivery,kfc plak 2 minit je dari umah.dugaan2.huhu

mrs adam said...

babycomel,
kfc kan kalau buat version yg ntah ape2 mesti sekejap je kan,flaming crunch,tomyam,green curry,semua pon org tak nak kan,semua setia ngan hot&spicy.hehe

Intan Norhaida said...

sume yg kat atas tu feveret sy...tu bdn sy comel n bulat...huhuh...
salam perkenalan dr sy...

mrs adam said...

intan,
wah ye ke,tak sangka ada org feveret semua2 gambar dlm entry saya ni,sebab tu gambar random je.hehe
takpe2,bulat2 tak asalkan COMEL.hee.salam kenal jugak ye

hainom OKje said...

Teringin pulak nak makan kFC ni.... tp yg ni OKje memang suka sedap!!!

mrs adam said...

hainom,
kfc yg ni dah tak de.hehe.
skrg green curry,saya lum cuba sbb konon2 nk cipta rekod tak beli kfc sebulan.berangan je tu.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook