14 September 2012

Corak Polka Dot dan Leopard

hello blog,
eh skrg ni glamer corak polka dot dan leopard kan
nak ikitkan semua benda polka dot
sampai baju raya orang2 nyk je polka dot.huhu
tapi aku tak la.hehe
tapi ada gak barang2 aku polka dot.ikut trend.haha
bukan ikut trend sgt pon,dah nmpk mcm comel je
so beli la brg corak polka dot kan
setakat ni aku cuma ada tempat letak hp polka dot
dan tudung express bawa g pasar.eh  polka dot je.haha
emm..leopard pon sama kan
emm..saje je cerita ceriti.haha
meh layan gambar.sape nak beli?

long cardigan*abaikan corak dinding ye.huhu

cardigan biasa

kemeja kotak2

ha kemeja polka dot
*ni mesti cantik kalau orang g keje pakai ni kan.
**masalahnya daku tak keje,kalau pakai ni g masak/basuh baju adalah tak seswai.huhu

ha dress kaftan corak leoprad.ni cantik!serius cantik dan suka.huhu

owh untuk beli tengok kat sini ye
semuanya free postage
lepas tu sape follower blog aku dan blog ni dan like fb pages ni
dapat diskaun RM10
ni semua ada satu je..
sekian iklan
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

Dah jadi businesswoman pulak ke?

mrs adam said...

haha.jual sesaje sebab cantik dan murah,sendiri nak pakai tak g opis lak.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook