09 September 2012

Melayan kerenah anak2

hello blog,
kadang-kadang aku rasa aku kena lebih berdisiplin
kena kurangkan ngadap internet
kena ngadap anak2 selalu
huhu.tapi kdg2 daku lupa.haha.biasa la ibu jiwa muda.hakhak
so mulai minggu lepas aku tetapkan kat diri sendiri no more internet after 7pm
nak kena solat,ngaji,baca,tulis dan main kaler2 ngan anak2
bila aku ckp ngan laki aku aku tak nak bukak internet malam2,dia kate 'baru sekarang sedar?'huhu
emm..naseb la labu
ok jom layan gambar

main buai kat playgroud yang tak best depan kwsn umah aku
*ramai warga asing ok.haha

hazeera sebelum pegi skola

alamak masih membotol.hukhuk

main beskal petang2
*penat mama hangkut 2 beskal turun,tak pe,think +ve,buang lemak.haha

la hazeera bukak tudung pulak.

ni pon kat taman depan umah

sebelum ke skola*lagi

muka serius kan

setiap hari cuti ngadap dorang 24jam
sangat la melekat ngan aku anak2 aku ni
manja betul.huhu


 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

mummY daniSha said...

huuu danisha pun minum botol...tp x pela...asal die nak minum susu

mrs adam said...

tu la kan,hazeera kalau tak guna botol dia tak minum susu

Related Posts with Thumbnails

Photobook