26 November 2010

~Pusat Hiburan Keluarga @ Alamanda~

hello blog,
jom cerita kisah alamanda,
hari tu nak beli simplysiti pun sampai nak ke alamanda
haha.tak pe,dekat je pun
lagipun ingat nak bawa haziq main2 kat taman permainan dalam alamanda tu
ye aku memang ingat ada satu ruang berdekatan eskalator ada diorang(pihak alamanda) letak taman permainan
ada gelungsur ,tempat panjat2 dll macam taman permainan tu,cuma buaian la tak de
haziq pernah main kat situ sekali

~ni la tempatnya~

masalahnya ialah...
gambar di atas di ambil pada bulan mei 2010 yang lepas
haritu kitorang pergi taman permainan free tu dah tak de daaa..
emm..pusing punya pusing cari memang tak de
ke kitorang pergi tempat lain?
rasanya tak..
maybe pihak alamanda dah tak nak letak taman permainan free tu lagi
yela kalau kat tesco pun ada kena bayar
yang ade free kat maidin la
kalau kat midvalley tu bayar mahal lagi.huhu
so kesian haziq,sebab dah janji ngan dia nak bawa g taman permainan
tapi tengahari panas nak bawa g taman
en.adam bawa pergi...


~tempat main game~

ish tak sesuai betul namanya..
'tempat hiburan keluarga'..aceceh..padahal ramai remaja main game je tu
dah la bising,tak sesuai bawa budak kecik masuk
tapi sebab nak hiburkan si haziq tu bawa je la
padahal dia main sekejap je dah ok,bukan nak lama pun
tapi en.adam telah membazir duit beli token sampai rm10
haha,lepas haziq n hazeera main ada banyak lagi token,last2 mama n papa diorang yang main.hehe
*opss terlupa nak snap gambar en.adam main game kete
tapi sebaris game kete tu semua remaja2 yang main,tiba2 je ada bapak orang.haha
padahal diri sendiri juga main tembak2 n tangkap ikan
tapi semua tak jadi/tak reti main
kesimpulan:buang duit!




nota kaki:depan pusat hiburan keluarga tu tempat main bowling

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook