10 November 2010

~Jangan beli biskut n!i~

hello blog,
mari bercerita pasal biskut
biskut ni aku yang beli
gedix,konon2 nak beli biskut ni sebab dia tulis ada vitamin la
cheese la,konon2 sedap la
rm8.80 satu kotak kecik
ingat biskut mahal(mahal ke) brand Heinz lagi ni bagus  la
sekali..
huh tak sedap langsung!

~selamat tinggal biskut~

alkisahnya aku ingat sedap dan bagus,belilah..
esoknya bukak dan bagi la kat haziq n hazeera
huh nampak cantik je..aceceh ingatkan diorang makan abis,sekali tengok tak luak2
aku pun try la makan sikit nak rasa nape diorang tak makan

~biskut di dalam~

sekali aku rasa sikit
uwek..
tak sedap langsung
dah la tawar,keras pulak tu
rasa dia ala2 roti keras murah tu..yang macam ni ha..



ok roti keras tu tak boleh disalahkan sebab dia memang sedia maklum keras,memang masa kita beli tahu tu roti keras,kena makan cicah air panas,murah pun murah
masalahnya!ialah biskut heinz tu!dah la mahal,tapi rasa macam roti keras murah
tak ke geram bila beli!huhu
emm...baik kau beli oat crunch munchy lagi best,tak pun jacob or oreo
emm..peringatan ye!jangan beli biskut heinz tu lagi.huhu
sekarang tak tahu nak wat pe ngan biskut tu,al buang la jawabnye.huhu
sekian bebelan saya yang geram ngan biskut heinz tu
*salahkan diri sendiri!!*





nota kaki:biskut butter danish pun sedap jugak

2 comments:

Atia Adina said...

tapi kan....roti keras murah tu sedap ar...lamanya tak makan...best tuh cicah air kopi...alamak...teringin plak dah

mrs adam said...

a'ah roti keras murah tu sedap,tapi kena cicah air panas la.yang biskut heinz tu tak sedap,cicah air pun tak sedap.*mood masih menyesal beli biskut heinz rm8.80 tu.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook