01 November 2010

~Pork Free~

hello blog,
hari tu kat traffic light ternampak la satu tempat makan
biasa je la kan
tibe2 ternampak tulisan "PORK FREE"
ish..
aku yang jakun ini terus cakap "eii pork free"
yela aku ingat kalau makan kat situ percuma daging pork a.k.a baa alif baa ya
huhuhu.sengal tak
pas tu en.adam kate "tak la,maksudnya bebas dari pork la"
aku:ooo..ye ke..
hehehehe..sengal kan aku ni.klakar pun yer.huhu
emm..pas tu hari tu tengok jalan2 cari makan tv3 tu
ada la serina tu tunjuk satu kedai ni ade tulisan "pork free"
emm..begitulah ceritanya
kesimpulan:pork free=bebas pork BUKAN free pork ok!



sekian bebelan,



nota kaki:hati2 memilih makanan

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook