04 November 2010

~Baby Warehouse Sales@Puchong~

hello blog,
mari bercerita kisah baby warehouse sales kat puchong
atia adina pun dah pergi beli stroller kan.hehe
alamak aku tak tahu la pulak namanya puchong ape
saujana puchong kot
alkisah awal tahun lepas pernah pergi warehouse sales ni
kat kawasan kilang2,masa tu pergi macam jauh.aceceh padahal kawasan puchong jugak
sekarang dah ada jalan baru.dekat je warehouse sales ni
tengok jam dari umah 12.09 thari,kul 12.14 dah sampai
haha.betapa dekatnya.sebab tu aku nak pergi.lalala
dulu pergi weekend ramai orang,kali ni pergi weekdays kurang sikit tapi tetap ade orang la
cuma tak la sesak macam weekend
emm..dulu tengok2 je tak beli ape2 pun,baru anak satu kecik lagi pulak tu
sekarang dah anak dua..belilah sesuatu...
barang yang dibeli next entry ye...hehe..surprise..haha

~hazeera tak reti duk diam~

emm ku tak sempat nak tengok semua barang
maklumlah encik adam tu jenis fokus,kalau kate nak beli ape..terus tuju situ pilih2 dan terus bayar.memang sey!menci.huhu
rasanya semua barang2 keperluan baby ade la,antara yang aku tengok ada:
-buai manual dan auto
-playpan
-playmat,tilam,bantal
-bumbo seat
-bouncer
-mainan:kereta,basikal,kuda dll
-pakaian
-besen mandi
-beg breast pump,tak perasan ade ke tak breast pump
-stroller,car seat
-baby high chair
alamak gambar atas,yang barang tergantung-gantung tu aku tak pasti ape la,botol ke puting ke,teether kot ntah la ek.haha

~haziq muka cuka barang dia lum dapat~

kat sini kalau kita dah pilih2 barang tu,jangan terus amik dan bayar ye
tu hanya display saje,bagitau pekerja diorang,nanti diorang bagi no item dan pergi bayar
amik resit dan pergi bahagian sebelah untuk amik barang.tu la gambar haziq geram barang dia tak dapat2 tu.haha
emm..rasa macam nak g lagi je.ish2..
sales berakhir 7 november.masih sempat lagi
jom pergi!




nota kaki:tahun depan nak pergi lagi.haha

2 comments:

Atia Adina said...

hahahha....hari tu saya tak tau....pas berkenan stroller tu...hubby pun angkat lah bawa kat cashier nak bayar....sekali cashier tu gelak...u nak yang display set ni ke....nak yang baru dalam kotak????hah????rupanya kene amik resit....bayar...baru amik barang...adoi...pertama kali pergi....mana lah tau

mrs adam said...

haha.saya pun sama,husband amik kereta display tu bawa ke kaunter nak bayar,pas tu baru cashier tu bagitau tu kete display.hehe.agaknya ramai kot macam kita.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook