23 November 2010

~Aidiladha haziq dan hazeera~

hello blog,
hari raya haji hari tu haziq n hazeera tak balik kampung pun
sebab papa tak de cuti
tapi tak pe nanti bulan 12 haziq dan hazeera balik kampung cuti lama2
yahuuu..
mama masak simple je,nasi ayam,ayam masak merah dan sayur dalca(betu ke eja ni)
mama first time masak kuah dhal,ni sayur,macam masak kari cuma tambahkan dhal saje.heee
tapi kacang dhal tu kena rendam dan rebus dahulu ye
*tibe 2 cakap masak la pulak
haziq dan hazeera pakai baju raya puasa hari tu
ni gambar mama amik masa diorang tengah minum solivite

~comel la pulak anak2 aku ni*perasan*~

hazeera dah besar sekarang
semua pun nak pegang sendiri
nak solivite sendiri jugak!




nota kaki:hazeera lahir sehari selepas hari raya aidiladha tahun lepas

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook