06 November 2010

~Rahsia kekurusan munirah~

hello blog
alkisah hari tu
jumpa munirah kat hukm,amik tafsir pink yang comel.yahuuu
best tafsir tu..emm..good2
pas tu munirah bagi kicap pedas.sedapppp
kicap pedas tu macam sambal kicap yang dibotol dan dikomersialkan
thank you thank you
pas tu pergi la makan
pilih punya pilih tak tahu nak makan kat mana,nak makan kat PapaRich munirah tak nak
last2 kedai mamak jugak menjadi pilihan.haha
munirah ni makan sopan santun*memang sejak tahun satu lagi.hehe
patutlah dia kurus
hari  tu pas makan otw balik tu borak2 ngan encik adam dia kata kalau makan perlahan a.k.a sopan santun tu bagus,tak boleh jadi gemuk
emm...bagus2...macam mana aku nak makan perlahan2 ek...
hhehehe.tapi dalam Islam sendiri memang ada mengatakan kalau makan tu lebih afdal kunyah 40x
aku pernah try,masalahnya belum 40x mulut dah kosong semua makanan dah masuk perut.hehehehe

~tengok munirah makan abis~

good2..perlu la amik gambar munirah makan abis sebab kadang2 dia makan tak abis.hahaha

~haziq n hazeera~

emm..apa yang best kedai mamak?
yang aku nampak kedai mamak ni macam bersih la jugak
pas tu kedai mamak ni bersepah,banyak kat klang valley ni
pilih je nak makan kat mana.hehehe
what do you think?




nota kaki:kejap je dah sabtu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook