26 November 2010

~Entry untuk zahirastory,persoalan?~

hello blog,
ok ni entry untuk zahira
lebih kepada surat terbuka la,sebab tak tahu macam mana nak tanya zahira ni
masalahnya ialah:saya tak boleh bukak blog awak
tak boleh nak baca
bila buka,sekejap je,lepas tu tulis kat atas "tab recovery"
masalah ni dah lama...nk cakap ngan tuan punya blog
tapi tak tahu nak contact macam mana daa
kenapa ek?




nota kaki:pasal iklan advert/fuyooh kat blog tu ke?

2 comments:

zahira said...

la ye ke? mmmm...bab bab IT ni tak reti la. so, tak dpt nak menjawab, hehehe...maybe kena tanya IT expert nih.

mrs adam said...

a'ah tak boleh baca,tapi orang lain tak de pulak cakap ngan zahira diorang tak boleh baca blog awak ek?pelik jugak tu.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook