04 November 2010

~Silly mistake at warehouse sales!~

hello blog
entry ni nak letak gambar...
kereta mainan yang dibeli di warehouse sales hari tu


~kereta mainan~

alkisahnya pas beli kereta pergilah tengok baju
alang2 tengok tu ada baju yang aku memang teringin nak belikan anak2 aku
iaitu baju tulis "i love mum" dan "i love dad"
so aku nak belikan haziq i love dad
hazeera i love mum
emm..pilih2 ..bayar dan balik
otw!baru perasan dua2 tulis i love dad!huhu
geram sey!emm husband tanya nak patah balik ke
tapi malas la pulak
*padahal dalam hati ada plan nak beli baju i love mum 2helai pulak *lain kali la maksudnya
kalau2 jumpa design lain sikit ke..hehehehhe







sekian cerita silly mistake saye...huhuhu
ni yg rasa nak g beli baju i love mum ni.hehe,


nota kaki:masa bayar tak check betul2!

2 comments:

Atia Adina said...

tak per...dua2 luv dad so much tu

mrs adam said...

haha.tu la geram sey tak perasan salah amik baju,dah diorang tak pakai baju i love mum.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook