15 March 2012

. : Tangan Luka : .

hello blog,
jom letak gambar anak2

ish anak2 aku ni rajen bebenor.
*ni gambar balik dari kg,yang singgah sunita tomyam tu
balik2 terus mandi,pas tu aku sibuk nak basuh baju n solat dorang sibuk nak mengaler.
tak tahu penat anak2 aku ni ha
*sbb tu hari tu kitorang balik kg,blik puchong pg isnin haziq terus g skola.haha

ni plak hari lain,masa aku tgh rebus kupang tetiba tangan haziq luka
*dia kate terkena pintu toilet
**sampai skrg masih tak tahu kenape tgn dia luka
***tangan lupa pun nak kaler2 jugak.tak de handiplast kat umah,aku balut pakai cotton face n soletep je la
aterr kalau tak balut darah menitik2
#eh tgk tu buku terbalik la haziq oi.huhu

pagi esoknya nak pergi skola
*eh awal2 hari tu haziq g skola 6.50pg,gile awal
skrg dia pergi 7.10pg

amik gambar dekat skit

balik skola baru beli  handiplast kat guardian
ala tapi pakai 1 je,beli sampai 10 keping.tak pe la simpan buat emergency


nota kaki:tangan anak luka skit,ibu risau bukan main

4 comments:

AnneRaini said...

ofkos la risau..sypun kalau die tercalar sikit hati dah gundah dah..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh color buku tu terbalik laa dik.. hehehhehee~

mrs adam said...

AnneRaini,
ibu mmg lebih2 risaukan anak2 kan

mrs adam said...

C.M.A,
a'ah buku anak saya tu terbalik.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook