10 March 2012

. :Hazeera dan Auni : .

hello blog,
hazeera memang suka baby
eh tapi dia suka auni je
baby jiran sebelah mimi tu dia tak suka pulak
sekali balik kampung
hari sabtu pun auni datang sbb cikgu ada ko-ko
owh suka la si hazeera tu
tapi masa tu auni demam
tak de mood nak layang kakak hazeera
sian hazeera.huhu

tengok la muka gembira hazeera tu
*auni muka tak de mood
*cantik tak shawl tudung yang mak aku pakai, aku edit.haha

percubaan utk bermain ngan auni gagal
*auni nangis.huhu

hazeera mmg sgt suka ngan auni
tapi auni biasa je
yela dia kecik lagi,tak de perasaan
sian hazeera.huhu



nota kaki:kalau kat tel pun nak cakap ngan auni.klaka tul

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook