21 March 2012

. : Restoran Baser Puchong : .

hello blog,
aceceh sabtu ahad makan kat baser
macam ada share daa
owh bukan ada share pun
emm..dah tak tahu nak mkn kat mana
ni je la pilihan yang ok

hari ni zeera pakai topi tak pakai tudung.huhu

nasi ayam utk anak2
*gambar di dinding sama ngan real.kira bole la

eh apesal muka laki aku tu garang sgt.haha

budak no satu nak minum air

budak tak suka mkn

menu pilihan : longan kelapa laut
menu wajib:nasi goreng ayam

eh aku ngan encik adam ni jenis setia
kalau dah cuba sesuatu tu sedap
terus la stick kat menu tu je
tak bosan2.haha
so kalau mkn or tapau
mesti nasi goreng ayam n longan kelapa laut
anak2 bagi nasi ayam biasa
sebab diorang tak tahan pedas



nota kaki:nasi beriani dia pun best gak

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook