15 August 2010

*Kolam KLCC tiada rakyat Malaysia*

hello blog,
salam hujung minggu
ini cerita lama
tapi lum basi.huhu
hari tu haziq mandi kolam klcc,kalau hazeera dah pandai jalan leh join sekali.huhu
sebenarnya ingat nak main kat taman permainan klcc je
tapi pas nampak kolam terus haziq ingat dia leh mandi kat situ
padahal tak bawa baju pun
nasib bawa CD n pampers,so bolehlah haziq mandi...*kesian pulak kalau bagi dia tengok je
SAYANG ANAK OK
wah wah sampai je dalam kolam terus me'landing'kan badan ala2 berenang gitu.huhu
owh kami pergi weekdays so tak penuh pun kolam tu
yang ada kebanyakannya foreigner.hahaha
kan aku dok tunggu haziq mandi,sempat la memerhati orang sekeliling,adalah 2-3 family malaysia yang bawa anak mandi kat situ.huhu

~sukanya dia~

sekian,
yang melaporkan,




nota kaki:seperti biasa,lepas mandi haziq tak nak balik

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook