22 August 2010

*Kg Baru Jammed*

hello blog,
hari ahad yang biase2 je
hazeera demam pulak!haziq pun lum baik
so double demam+asyik merengek=mama pening
anak2 demam,mama tak leh buat keje,so lepak depan tv dan laptop sahaja.lalala
kg baru jammed..aceceh bukan pergi pun
tapi aku tahu la..sebab tahun lepas dah g..lagipun tahun2 sebelumnya pun selalu buka kat situ.huhu
tapi suasana ramadhan di kg baru memang best..tak tahu nak gambarkan ke'best'an nye..
*semua dah rindu hostel nampak.huhu
ok apa yang pasti kedai2 dan restoren2 di kg baru semua full menjelang waktu berbuka puasa
bubur lambuk free pulak dah mula beratur sejak zohor untuk mengambilnye
so dah beranak dua ni sangat tak sesuai untuk ke sana
masa single bolehla..huhu
*eh ntah apa2 aku membebel hari ni.
oklah tak de idea nak menaip,hari ni cuaca lembab
adoi rasa sangat malas nak fikir nak masak ape petang ni..
emmm...sedang memikir,
sekian



nota kaki:banyakkan ibadat di bulan ramadhan

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook