01 April 2010

haziq main lompat2

haluu...
hai ape kabar sape yg bace blog ni(aceceh ade ke yg bace?)huhu
entry hari ni nak cerita pasal pesta belon putrajaya 2010,walaupun tahun lepas saya dan suami terchenta dah naik belon tu tapi tahun ni aku yg gediks ni tetap nak pegi situ...nak meramaikan manusia disitu plus membawa anak2 sekali..hehehehe
senang kate tahun lepas pegi dalam mood bercinta and tahun ni pergi dalam mood berkeluarga...aceceh..
tapi tahun ni xdela naik belon tuh,saje2 pegi je...and masukla tempat main kanak2...tak tahu ape namanye tapi kat situ leh lompat2 macam pic ni

~sila abaikan kegemokkan si ibu ok~

nak masuk tempat permainan ni kena bayar rm4 tuk 30minit,parents leh teman..ade 4 tempat lompat2 tu,pilih je yg mana..ade pelbagai bentuk tapi si haziq tu nak yang warna biru ni..macam lompat2 atas tilam la tuh.mama layan haziq lompat2,papa pulak jadi unprofesional photographer memang x pro betul sbb asik amik gambarku yg gemuk je,contohnya gambar ni

~tanah menggerutu seb baik bukan aku yg tolak stroller~

so teka ape yang hazeera buat semasa kitorang ke pesta belon,mestila die ikut sekali and tido jugak membuat muka bosan macam ni

~hazeera:bosannye duk dalam ni kalo dapat main lompat2 best jugak~

rasenye kalo tahun depan ade lagi pesta belon ni xdela den nak pegi,maybe tunggu anak2 besar sikit baru bawa diorang naik..yahoo..
itu je kot nak tulis...selamat menyambut bulan baru april 2010,hari ini mesti lebih baik dari semalam.
till then..tataaa...

nota kecil:kenape aku suka tulis nota kecil?

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook