27 April 2010

apa yang haziq lakukan setiap hari?

emmm...
hello..hello..hello..
salam dari saya..
mari kita lihat aktiviti haziq pada setiap hari..
*bangun,nangis,minum susu

*mandi

*main2/dengar cd lagu kanak2..

~boring la pagi2 tak dengar radio,baik haziq on~


~kalo lagu lembab2 hsziq tekan next~

sebenarnya aku tak ajar pun dia on off radio(radion ke ape?sebab ada radio,cd,vcd n dvd player in one) ni..tapi dia main tekan2 je..even tv pun dia tekan,suis pun sama.ada sekali tu suis kat Ipoh Station pun dia main.sabar je la..tekan next kat cd player tu pun dia main hentam tekan je..kadang2 tu dia ter'open' cd tu dan cepat2 lari ke aku sebab tiba2 ada cd keluar.haha..mintak2 radio tu tak rosak dah..tapi kalo rosak bole papa dia beli sony plak.ahaks.


~mama:haziq..pandang kamera mama nk amik gambar haziq,
haziq:ceh kena candid di kala wat onar plak,nak wat aduan kat papa la tu~

ok selepas bosan tekan2 radio,haziq pun sambung aktivitinya..iaitu...
*kaco adik dia..
kadang2 dia amik bantal,kadang2 dia sumbat puting,kadang2 dia paksa adik dia pegang teether..emm..


~kaco adik pun best gak~

hazeera yg masih kecik hanya terbaring..tapi sekarang dah meniarap..boleh pusing semua arah,utara selatan timur dan barat..tengah berlatih2 nak angkat badan..yahoo..cepat2 belajar merangkak lak..pas tu leh masukkan dia dalam walker..tak sabar!siap semalam telepon mak tanya dah leh masuk walker ke lum?haha..
sekian laporan dari ibu beranak dua

nota kaki:mana best?anak panggil kita mama ke ibu?

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook