28 April 2010

bila haziq ke klia

hai..hai.hai..
minggu yg busy..aceceh..(poyo)
hari isnin haziq & family(termasukla aku)g hotel empress(orientasi)mak ngahnya
al maklumla nak posting ke sarawak..
huh hantar mak ngahnya kejap je..tapi si haziq jakun itu telah menjerit2 'takut..takut..' semasa naik lif
adoi..huhu..
hari selasa plak haziq g klia sebab nak hantar mak ngahnya naik flight ke sarawak pulak
huh di klia,haziq buat macam klia dia aje..
adoi..
emm..al kisahnya semasa maknya nak beli air mineral sbb lum mkn Noriday masa hari tu..
mak nya pun bawala haziq
dah haziq telah grab..

~Thomas cool fan~


~apesal aku ni tak reti snap picture~


~bahagian tepi~


~apesal ni sampai rm19.90~


~mr adam tak tahu pun harga dia(rahsia)huhu~

sementara tunggu mak ngahnya beratur nak check in..haziq sokmo la menjerit..'mak na..na..mak na..(mak ngah..mak ngah)adoi..macam la adik aku sorang je yg dihantar..emm seramai 63orang guru dari semenanjung telah dihantar ke sarawak dan 44 guru dihantar ke sabah..acecehh mak ngah duk grand palace sementara nk tgu dpt sek mana.tahniah kpm.huhu.adik aku tu dpt sm paoh,kira2 3 jam dari kuching naik bus express.


No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook