22 April 2010

i love him so much

huwa..hahaha..
hello...
sapekan 'him' yg dimaksudkan?
cuba teka..
hehe..
sape lagi kalo bukan my mr.adam..


~at kvdt~
hehe..
mcm ni..sebab hari ni my mr.adam dah buat sesuatu yg sweet,maka i pun nk tulis kt entry hari ni.huhu
kalo rasa xsuka dgn topik hari ni xpayahla teruskan baca ye..
huhu..tadi masa nk lunch,mama haziq n hazeera ni pun siapkan la meja,
pas siap dh nak makan ni...
si haziq!dia kate..'yak..(berak)'sambil merengek tak selesa
adoi!tolongla nk mkn ni..pas tu saya pun katela,'pas mknla..'
tapi si haziq gedik ni nangis2 pulak,papa dia kate 'ala bukan ada apa pun'
aceceh..pandai ckp,tapi saya degil tetap xnk cebokkan haziq before makan
dan...
: :
: :
dengan gentlemen dan relanya papa haziq pun bawa anaknya ke toilet
yahooo....
ni yg makin sayang kat mr.adam ni.huhu
tu je cerita yg agak menarik nk diceritakan..
emm sebenarnya my mr adam memangla sweet pd isteri dan anak2nya.
tapi tak perlukan diceritakan semuanya..skit2 cukupla..hehe
whatever it is..i love him so much!
thanks for reading..
bye..

nota kaki:budak2 kat nursery mak aku takut ngan mr.adam.haha.lawak2

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook