04 April 2010

hospital ampang

hai hai hai..mhi..aceceh..
ni tiru ayat aziz desa ni
baru baca pa&ma april 2010..tajuk bulan ni adalah hospital bersalin..
salah satu hospital yang ade dalam artikel pa&ma tu adelah hospital ampang
sebenarnye mase nak lahirkan anak kedua iaitu nurul hazeera yang comel atas riba ni saya bercadang nak bersalin di hospital putrajaya sama macam lahirkan anak first
tapi mase tu perut terasa  sakit and hospital putrajaya full
so kami decide ke hospital ampang
alhamdulillah service diorang ok
saya datang nak dekat due so diorang buat full check up..tapi last2 suh balik jugak sebab bukaan baru 1 cm.hehe
ape2 pun yang penting kita alert tang perut kite tu coz baby nak kuar bile2 masa
so saya bagi 5 bintang untuk hospital ampang
kiranya hospital ampang ni memang dicadangkan la untuk siapa2 yang bercadang melahirkan baby di government hospital
tak macam hospital putrajaya yang hampeh tu(jgn risau coz saya dah wat aduan pasal service hospital putrajaya yang mcm #@!%#&*$ tu)
: :
: :
ni la gambar hospital ampang yang best tuh

~kalo datang sakit nak bersalin g emergency terus ok~
~kat ruang legar ni aku jumpa makcik jual belacan.hehe~

~hospital baru so cantik la kan~

~terletak ditengah2 bandar.depan hospital ade Mc D.best2~

begitulah cerita ceritiku berada di hospital ampang.walaupun tak bersalin kat sini tp aku wat check up 2X kat Patient Assestment Centre(PAC)kat situ.dah discan kat situ,dah g ward and klinik O&G diorang,dah beli jagung yang dijual disitu.emm sebenarnye kalo baby ku tak kuar2 jugak maybe akan diinduce juga disitu..huhu.seb baik baby ku mahu kuar normal...
sekian,babai..

nota kecil:hospital2 bersalin ni ade macam2 cerita.macam2 ada!

2 comments:

sumijelly said...

sumi dulu tingin nak bersalin kat spital ampang..
tp di sebab kan dh book kajang...kene gak ke kajang..hehehe
Amoang jauh la kalu dh bersalin..sbb anak2 sumer duk kajang kan.. x kan la my IR nak ulang alik lak..hehehehe

Sumijelly.com

mrs adam said...

tu la hospital ampang ni jauh skit.dalam bandar n jammed.apa lagi sumi next baby la kat hospital ampang.teet..huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook