29 March 2010

thank you mummy - to - be fashya

wow dah lama tak tgk blog sendiri
rindu gile tau
(encik adam cepat sikit pos broadband!!!!)
emm  entry ni pendek je sbb nak  cakap thanks pada bakal ibu iaitu cik puan fashya kerana memberi award kepada blog picisanku ini...huhu..



1) Thank and linked the person that gave you the award.

thanks cik puan fashya.....semoga selamat dapat baby yang comel macam ibunye..

2) Pass this award to 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic
alamak ni xsempat nak pass dulu coz hazeera dah nangis..so pending dulu yer...tunggu....

3) Contact bloggers and let them know they've won.
ni pun nnti..tunggu.....

4) State 7 things about yourself:
              1-malu nak tulis 'about yourself' kat blog ni.huhu
              2-peramah kot
              3-kuat membebel(haha)
              4-kuat berangan(wek)
              5-suka baca iklan kat suratkhabar,so kuat terpengaruh iklan
              6-sayang gile kat en.adam wpun die lom pos broadband lagi
              7-biase2 je orangnye..

emm nanti2 saya update crita haziq n hazeera..tataaaa

nota kecil : hidupku TAK BOLEH tanpa streamyx or  broadband ok.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook