11 March 2010

FB vs malaysiakini

hai....
pagi td bgn sgt xlarat nk buat keje sbb demam
terus telan panadol
n tel mak mengadu mcm budak kecik padahal i ni mak org u.huhu
mak kate lets your husband do all the house chores..
yahoo...and ...
hari ni i on leave hahahhaha
emm sedang mengstabilkan suhu badan and diri supaya fully recover by tomorror
walaupun on leave FB and blog tetap on ok.
.
.
.
.
.
u know what is malaysiakini?
ape lagi web berita la kan.
tajuk entry kali ni FB vs malaysia kini coz i log in FB everyday while my hubby surf malaysiakini and all the news web/portal everyday
dah la bc paper n berita kat internet.pas tu tgk every berita kat tv and astro awani tu
kadang2 i rase die nk hafal semua berita2 tu ke.hehhehehe
emm n i will just ask him about the hot and newest news everyday
senang gak xpayah tgk berita ty ensiklopedia i je..hehehe
: :
: :
; :
the conclusion is my hubby like news and i like farmville.haha
hari ni haziq botak xamiklagi gambar die br botak
hari ni botakkan die xla susah mcm botakkan die 6 bulan lepas
tp bile die botak nmpk betul kebesaran kepalanya
>
>
>
>
ptg ni tgk cite na o mei.emm xdela best sgt cite tu cuma scene wat kat langkawi tu la nmpk best je
mlm ni ade cite penunggu gunung raya pulak
eh dah mcm rancangan tv kat paper pulak
adus
.
.
.
.
sekarang ni tgh pkir nape anak 2nd i tu asyik menjerit je
bukan menjerit nangis tp menjerit nak main2 n bercakap2 mcm org dewasa
adakah ade makhluk lain yg kaco die
xtau la sbb org tua2 kan kate budak2 kecik ni leh nmpk ape yg org dewasa tak nmpk
betul ke...?
/
/
/
/
/
ok hari ni nk letak gmbr kitorang g PD CNY hari tu
CNY cuti panjang siap g PD,JB and singgah gak kat air terjun bekok tu
.
.
.
.
tp pic kat PD je ade



ni je gmbr 4org kitorang
yg lain byk gmbr haziq n his papa jer
haziq,papa and mama wear the same t-shirt I Love Bandung bought by haziq's mak ude from bandung

sekian.from hot mama with luv

nota kecil:eh nape org selalu tulis nota kecil or nota kaki ni.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook