19 March 2010

hazeera the pink baby

lalalalaaa..hazeera  bukanla the pink baby sangat pun..sbb mase die lom keluar dari perut ni,beli baju warna  universal.tapi lepas keluar baby girl---->baru nak kumpul baju pink ok....huhuhu..mase scan anak 2nd ni my husband tak mau tahu jantina anak(die dah siap2 bgtau doktor-"jgn bgtau jantina anak saya")nak surprise konon...tp scan last tu doktor lain terbagitau jugak.haha.

ni baru 2nd time pakaikan baju pink~sponsor by her mak ude

~mula2 mama letak saya atas sofa~

susah jaga dua orang anak kecik ni,mama die nak amik gambar kejap pun tak leh..perlukan ketabahan..adoi..


~hazeera:ala abang ni sibuk la orang nak interprem~

haziq ni baru botak kepala minggu lepas,bukan nak amik gambar kepala die yang botak ni pun,tapi die lalu didepan kamera picisanku..huuhu..


~hazeera the pink baby with upin&ipin~

ececeh...konon2 upin&ipin tu kawan hazeera la tuh..toto ni memang lawa la..geram tgk..sebab tu la beli..gediks
ish anak pompuan aku ni,kaki terkangkang..adoi..tolongla..dah la kecik2 xsuka dibedung..sabar je la..
: :
: :
: :
dan...ape sebenarnye yang dilakukan oleh anak terunaku ini..emm..
-
-
-
taraaa....




~adoi anakku nak tutup suis laptopku...JANGAN....!!!~
: :
: :
sekian entry ntah ape2 dari hot mama untuk hot.com
~~merepek gile

nota kecil:eh ape nota2 ni?



No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook