15 March 2010

nurul hazeera nama diberi

hari ni nak tulis pasal adik muhd haziq pulak la,asyik bercerita perihal si haziq aktif tu je sampai lupa nak tulis pasal hazeera.
basicly tak banyak yang boleh dicoretkan(eh pakai pensil ke)kalau nak cerita pasal hazeera ni coz umurnya baru 3bulan.28 mac ni masuk 4 bulan..
semoga anak mama membesar dengan sihat dan ceria
.
.
.
.
.
jaga hazeera sejak dalam perut alhamdulillah semua ok..cume berat masa pregnant naik mendadak sampai doc suh wat ujian yang kena pose and minum air gula tu..maklumla naik 5kg sebulan..kueng kueng kueng..(itu kisah mengandung ok)
>
>
>
>
masa hazeera baru lahir mama dia excited gile sampai tak tido2 sedangkan org baru pas delivery baby kan ke kena tido.huhu


masa baru melihat dunia hazeera tido siang malam jaga..night shift maybe..
<
<
<
jaga hazeera masa dalam pantang ok je cuma adelah sekali dua perut die kembung.tu jer..
awal2 die ade disumbat FM sebab susu emaknya lum banyak
TAPI...
.
.
.
selepas susu ibunya telah banyak die sangatlah suke sehingga tak mahu langsung pakai botol
walaupun botol tu diisi susu ibunyer
.
.
adoi...inilah yang sangat memeningkan kepala mama and papanya..
.
.
.
dah try puting standard putih and kuning die xnak


juga dah try Avent wide neck pun xnak
(gambar ini hanya action shj--->tp die TAK minum susu ituu)


~kan betul die tak minum~
>
>
>
adakah dia hendak Adiri yg berharga rm89 jer tu.huhu
.
.
.
owh lupa nak bgatu hazeera hanya tido jika buainya bergerak
so...
.
.
.
inilah rakan baek anak saya
Baby Flower Auto Swing


sekian sahaja omelan ntah ape2 saya
.
.
.
.
.
yang menaip,
mama haziq and hazeera

nota kaki:suke tgk muka hazeera yang comel ni masa BF.gerammmmm....muah

2 comments:

ღnFashyaღ said...

ko try MAM punye botolla fidah....ade org ckp puting die same cam pting B..hoho...

mrs adam said...

aku dah tgk dah botol MAM kt littlewhiz hari tu.sama je puting die.tommee tippie pun sama.tp kalo botol Adiri tgk mcm bentuk B.tp mak aku kate bukan mslh puting mahal ke tak.die nk bw jumpa bidan.pulak dah.

Related Posts with Thumbnails

Photobook